top of page

Tip #1 

DRY SKIN

tips.webp

❤️SIMPLICITET

Hos MASOU er vores mål at simplificere udvalget af hudpleje produkter og minimiserer antallet af produkter, plus din egen daglige SPF til at bruge hver dag - sommer og vinter.

TIP: Prøv at bruge vores fulde sortiment for kontinuitet og velvære. Vi har tilføjet discounts til vores ansigts linje, så det er nemmere for dig at købe hele sortimentet.

MASOU produkter er økonomiske, bredt anvendelige og bare lidt vil gøre en del.

❤️TØR HUD

De fleste mennesker har tør hud! Der er en masse årsager til, at folk har denne hudlidelse: Genetikken, alder, medikamenter, radiatorer, aircondition, mangel på A vitamin, hurtig vægttab, dårlig kost og sidst men ikke mindst, vejret. Den bagende sol brænder huden, og vind, frost og kulde er de største syndere når det kommer til tør hud! Kold luft har ikke nogen fugtighed, så det er derfor huden bliver tørre om vinteren.

Hvordan man undgår, at huden udtører:

❤️ Spis en sund kost, der også inkluderer frugt, 'tunge' grøntsager, nødder, frø, gode olier osv. Vitamin A, C, E og B3 rig mad er essentiel for sund hud. Nok vand er også helt essentielt!

❤️ Tag godt med tøj på, og brug handsker om vinteren.

❤️ Brug handsker når du ordner opvasken og undgå kraftige sæber.

❤️ Prøv at holde dig fra, at bade i meget varmt vand, da dine naturlige olier vil blive skyllet af! Gerne hold badet på under 5 minutter. Det er ikke nemt at holde et varmt bad så kort, men du kan nå det ved blandt andet at tage sæbe på inden du stiger under bruseren. Da bare skyl det af.

❤️ Rul badeforhænget for, for at bibeholde luftfugtigheden.

❤️ Brug ikke sæbe på selve kroppen, men kun på de intime del, under armene osv. Sæben skal være af en mild hudvenlig type, som har en lav ph på omkring 5,5 - 6

❤️ Brig em god Body & Face SCRUB en gang om ugen - for at rense dig for død hud og anden grums, så hudprodukterne naturligt kan blive aborberet af huden.

❤️ Brug en god solcreme gennem sommeren og vinteren når du er udenfor. Glem ikke at putte solcreme på ører, næse og hænder. Solcreme fugter ikke blot huden men beskytter også imod hudkræft.

❤️ Sidst men ikke mindst, BRUG GODE OLIE BASERET PRODUKTER, SELV FOR RENSNING. Mange renlighedsprodukter indeholder sæbe, der udtørrer huden.

Tip #2       

WORSHIP YOUR FEET

Masou-feet-tip.jpg

Coming soon

Most of us do not consider our lower limbs to be the least  important 

.part of the body health wise. It is the most important part

bottom of page